Безплатна електронна библиотека

Дао на балансираното хранене. Тайните на стройното и здраво тяло - Стивън Чан

Най-добре Дао на балансираното хранене. Тайните на стройното и здраво тяло PDF файлът можете да намерите тук

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНА
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI DOC
ДАТА: 2000
РАЗМЕР: 6,95
ISBN: 9544742239
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Стивън Чан

Описание:

Представя идеите и практическия опит в диетологията на един от най-големите познавачи на даоистката медицина, д-р Стивън Чан, известен у нас с книгата си "Цялостна система за самолечение". Балансираното хранене е разгледано като един от осемте стълба на даоистката мисъл и практика. Разработена е ефективна програма за контрол на теглото, съобразена със седемте даоистки начина на отслабване. Комплексният подход на автора поставя акцент върху специалните упражнения за енергия, здраве и стройно тяло, използването на билкови чайове и балансирането на менюто по енергийни, алкално-киселинни и други показатели. Включени са доста рецепти за балансирани ястия, които според д-р Стивън Чан, са по-вкусни и много по-полезни от предлаганите в най-реномираните ресторанти.

...аде научно обяснение на потребностите от храна на енергията, пластмасата и другите компоненти ... Балансираното хранене на рапицата води до сигурно ... ... . Тайните на здравословното хранене и контрола в големината на порциите - част 2 Ако се стараете да предлагате здравословно меню на семейството си, така че никой да не страда при мисълта за кантара, това е четиво ... През май тази година Нестле България обяви желанието си най-голямата инициатива за балансир ... Стивън Чан / Онлайн Книжарницa Сиела-Доставка на книги ... ... ... През май тази година Нестле България обяви желанието си най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - Нестле за Живей Активно! , да придобие национален мащаб и да достигне до всяко населено ... Броят на незаменими аминокиселини варира 10-13 в зависимост от вида на животното, неговия диета и т.н. Така, 10-незаменими аминокиселини при плъхове и пилета - .. 13, на средната стойност на ... Основи на рационалното и балансираното хранене. Норми и принципи Материал № 1305642, от 14 яну 2018 Тази здравословна комбинация е наситена с витамин А и влияе благотворно на кожата, зрението и косата.

Между 12 и 15 часа изяжте две ябълки. От специалистите по хранене знаем колко е важно децата ни да получават балансирано и разнообразно хранене. То е незаменим помощник на децата в училищна възраст, за да растат здрави и силни и да запомнят по-лесно ... Балансираното хранене: начин на живот и средство за понижаване на холестерола ... например нужда от отслабване и/или поддържане на желаното тегло. Ако ви е трудно да прецените колко калории ... Затова балансираното хранене, което включва минерални и органични торове, е от основно значение за развитието на овошките и за получаване на плодова продукция. Коментари: 0. Все още няма коментари за "Системата за балансирано хранене "Зоната" и защо тя би могла да бъде полезна при паническо разстройство"....