Безплатна електронна библиотека

Свят за изпиване - Ясен Атанасов

Ясен Атанасов книги Свят за изпиване Epub ще бъде достъпен за вас, когато се регистрирате на нашия уебсайт

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНА
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI DOC
ДАТА: 2009
РАЗМЕР: 11,55
ISBN: 48577
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Ясен Атанасов

Описание:

"Свят за изпиване" е дългоочакваното завръщане на Ясен Атанасов към литературата. Авторът на култовата "Книга" от 1993 г. отново е тук, този път с роман, който не само дава идея защо се е налагало това дълго мълчание, но и ни убеждава, че тъкмо сега и по този начин е моментът то да бъде нарушено.Един човек, напуснал живота си, разказва за него от мистериозен, неотбелязан на картите остров в Средиземно море. Един благороден разбойник му помага да се бори с миналото си, съвсем буквално дошло да го преследва. И два ангела стоят на рамото му – Белият и Черният."Свят за изпиване" е изключително четивен и увлекателен роман, и в същото време съдържа множество пластове, които дебнат изкушения читател. Това е роман за любовта. За жаждата за живот. За другите времена, които текат в нашето. За една страна, хваната в удушваческата прегръдка на злото, и за един остров, на който древните мистерии избликват в съвремието. И за това, как се пие светът – целият, до последната глътка, до дъното. До края и до новото начало, защото този свят винаги ще умира и ще се ражда.

...ата "Книга" от 1993 г. отново е тук, този път с роман, който не само дава идея защо се е ... Свят за изпиване книга от Ясен Атанасов цена и откъс ... ... ... „Свят за изпиване" е дългоочакваното завръщане на Ясен Атанасов към литературата. Авторът на култовата „Книга" от 1993 г. отново е тук, този път с роман, който не само дава идея защо се е ... Страхотен избор на книги Свят за изпиване на цена от 15.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече ... Свят за изпиване by Ясен Атанасов ... ... Страхотен избор на книги Свят за изпиване на цена от 15.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212 Понякога ми е много трудно да пиша за книгите, които са ми харесали. Защото са докоснали нещо в мен, което ми е трудно да облека с думи. Но няма как, за „Свят за изпиване" на Ясен Атанасов не мога да… Поръчай "Свят за изпиване" от Ясен Атанасов на топ цена от онлайн книжарница dbooks.bg на ☎ 0700 10 399 Свят за изпиване. от Ясен ... лиценз на материалите, съобщи за неуместно ... knigomania.bg. Език. Български Виж Над 【8378】 обяви за Свят с цени от 0 лв. до 6 415 120 лв. Безплатни обяви в Bazar.bg Купувай и продавай без лимити! За какъв точно проблем или заболяване става дума, могат да преценят само специалистите.

Ако ви се вие свят, когато сте развълнувани или преди изява пред голяма аудитория, не се ... Статии от рубриката Свят. Абонирайте се за Капитал. Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата. Дългото мълчание на Ясен след "Хтон" (прекъснато само от едни събрани оттук-оттам "Неща" през 2001 г.) явно си е заслужавало, ако съдим от "Свят за изпиване" - четвъртата му книга и втория му роман ... Като знаем и какво целите:.." се конструира нова идеология. Тя цели превръщането на тези повече или по-малко реално дискриминирани социални групи (напр. евреи, мюсюлмани, чернокожи, роми, жени, хомосексуалисти, хора с ... За съжаление, за да създадат фалшиви лостове за натиск те (талибаните) признаха, че са извършили атаката в Кабул, при която загина един от нашите велики войници и други 11 души. След четиригодишно затишие Ясен Атанасов издаде новата си книга "Свят за изпиване". Нейното представяне беше на 19 май (вторник) в Софийска градска галерия от 19 часа. ©1998-2020 г. Литературен клуб. Всички права запазени! Ако ви се завие свят известно време след изпиване на хапчето, веднага понижете дозата или помолете да ви изпишат друг препарат.

Масажът се извършва по време на пристъпа